Lumi 3

Lumi 2

Lumi 1

Your Connection to Music

Google Translate

Lumi 1Lumi 1 osoittautui meille mielenkiintoiseksi haasteeksi. Kokeillessamme erilaisia konfiguraatioita ja johdintyyppejä, löysimme lopulta täydellisen yhdistelmän johtimia – kierteisiä ja kiinteitä –, joka tuotti tuloksen, joka vastasi Adjustable Loudspeaker Cables™ -kaiutinkaapelimme ominaisuuksia, mutta edullisemmassa mallissa.


Lumi 1 geometria

Kahden eri kuparijohtimen huolella valitulla yhdistelmällä yhdellä kierretyllä parilla sekä erittäin ainutlaatuisella tavalla, jolla käytämme ilmaeristystä ja johtimien jatkuvaa kiertymistä, transienttien esteetön hyökkäys ja vaikutus tulee heti näkyviin.Ääni

Lumi 1 herättää musiikin eloon

Vaikka voisimme kertoa sinulle paljon enemmän siitä, miltä Lumi 1 kuulostaa, mielestämme on parasta kokea se itse. Loppujen lopuksi se on suunniteltu niin, ettei se häiritse tallenteen ääntä ollenkaan – se kuljettaa vain puhdasta musiikkia.

Täydellisen kaapelin etsintä on tullut päätökseen. Graditech asettaa uuden standardin, joka mahdollistaa jokaisen nuotin kuulumisen sellaisena kuin se toistettiin. Mikään kaapeli ei voi olla täydellinen kaikkiin järjestelmiin – tähän asti. Olemme varmoja, että olet samaa mieltä siitä, että Graditech on. Kuuntele ja tunnet tunnelman. Käsintehty Suomessa.


Olemme johtava huippuluokan kaapelivalmistaja Suomessa. Usein palkittuja kaapeleitamme käyttävät ammattilaiset ja hifi-fanit kaikkialla maailmassa. Graditech perustettiin vuonna 2000. Halusimme ihmisten kuulevan musiikkia ilman suodattimia, ilman säröä, ilman esteitä, joita monet muut kaapelit luovat.


KIDE 3Anna Musiikin virrata

Kide 3 on ainutlaatuinen kolmen johtoparin muotoilu. Graditechin huomio suunnitteluun on johtanut laajempaan, syvempään ja tarkempaan äänimaailmaan ja sijoitteluun. Kuulet jokaisen nuotin, äänen ja instrumentin syvältä, äänettömältä taustalta. Käyttämällä oikeaa hopeatasapainoa Graditechin erityisen puhtaan kuparilangan kanssa, vain puhdasta musiikkia virtaa.


Ääni

Ääni on voimakkaampi, ja siinä on enemmän yksityiskohtia, enemmän sisäisiä harmonisia. Kuulet jokaisen jalan iskun rummussa, laulajan ja muusikon sormien asettamisen instrumentille. Soitatpa sitten kovaa tai hiljaa , Kide on vakaa, joten voit kuulla musiikin yksityiskohdat. Kristallinkirkkaasta Kide 3:sta tulee puhtaus ja hiljaisuus.


Specifications

    •    6 strands / 3 single twisted pair of silver plated copper conductors

    •    PTFE Teflon dielectric

    •    FEP Outer jacket

    •    Neutrik RCA or XLR

    •    Measurements 1m @1kHz

            Capacitance 232pF

            Inductance 0.18uH (Loop)

            Resistance 0.0246ohm

Ulko halkaisija: 6mm

KIDE 1Missä Kide 3 nielaisee sinut, Kide 1 huimaa sinut. Tämän yhteenliittämisen geometria uhmaa yksinkertaista; Käyttämällä vain yhtä varovasti kierrettyä johtoparia, Kide 1 tarjoaa aktiivisemman eteenpäin suunnatun äänen. Kide 1:n avulla äänimaailmasta tulee vakaa ja yhtenäinen, mutta silti selkeä ja avoin. Jokainen basson sävel on siellä missä se kuuluukin.


Joustava. Käyttäjäystävällinen.

Kestää pitkään.


Vedonpoisto on tehty, jotta kaapeli kestää pitkään ja estetään fyysinen rasitus vahingoittamasta liitintä. Se myös varmistaa, että kaapeli käy kauniisti kaikissa tilanteissa.


Specifications

    •    6 strands / 3 single twisted pair of silver plated copper conductors

    •    PTFE Teflon dielectric

    •    FEP Outer jacket

    •    Neutrik RCA or XLR

    •    Measurements 1m @1kHz

            Capacitance 232pF

            Inductance 0.18uH (Loop)

            Resistance 0.0246ohm

Ulko halkaisija: 4mm

Lumi 2SÄÄDETTÄVÄ KAIUTINKAAPELI™

Ongelman ratkaiseminen

Kaksi paria johtimia. Yhdeksän erilaista kokoonpanoa – yksi yksinkertaisesti kaunis ratkaisu. Lumi 2:ssa on yhdeksän eri kokoonpanoa. Kuuntelemalla kutakin johtimia erikseen ja sitten rinnakkain toistensa kanssa sekä positiivisilla että negatiivisilla johtimilla, et vain opi koko äänivaihteluvalikoimaa, jonka järjestelmäsi voi tuottaa, mutta mikä tärkeintä, avaat järjestelmäsi oven puhdasta musiikkia. Tällä tavalla Lumi 2 tarjoaa sinulle kaikki Lumi 1:n edut, mutta tarjoaa sinulle tuntematonta joustavuutta minkä tahansa järjestelmän kanssa.

.

Voima 1  Voima = Voimaa. Puhdas teho = Graditech.


Mikä tahansa järjestelmä alkaa saamastaan energiasta. Siksi järjestelmä voi toimia vain saamansa energian laadun mukaan.

Audiofiilien järjestelmiin tekemiä investointeja ei tarvitse vähentää, koska laitteet eivät toimi parhaimmillaan. Me Graditechilla ymmärrämme tarpeen varmistaa, että elektroniikkasi toimii optimaalisesti, koska tiedämme, kuinka tärkeää on saada paras toisto kaikessa musiikissasi.


Tekniset tiedot

Se koostuu kolmesta 2,5 mm²:n johtimesta, jotka on kääritty 2-PUR-eristeeseen. Modifioidut Furutech-kullatut puhdaskupariset tulpat, joissa Furutechin kelluva kenttäpelti on optimoitu nailonruuveilla, eliminoivat kaiken sisäisen RF-melun ja ylikuulumisen. Voima 1 on myös joustava.


Measurements 1.5m @1kHz

    •    Capacitance 68pF

    •    Inductance 2.28uH

    •    Resistance 0.012ohm

Ulko halkaisija: 10mmVirtakaapelit

Voima 2Ei vain kuulosta paremmalta kuin mikään, mitä olet ehkä kuullut

Voima 2:lla saat Voima 1:n nuoremman, parannellun kaksoissisaruksen. Vaikka ne saattavat näyttää lähes samalta, taustalla oleva muotoilu on hyvin erilainen. Voima 2 on suunniteltu kokonaan uudelleen tyhjästä: Olemme optimoineet johtimien, eristeiden ja säikeiden kiertymisen ainoana tavoitteenamme vähentää melua ja häiriöitä varmistaaksemme häiriöttömän tehon laadukkaisiin komponentteihin. Voiman virtajohdot puhdistavat äänen jättäen pois ei-toivotun rakeisuuden – sano hyvästit kuunteluväsymykselle!


Tekniset tiedot

Graditech Voima 2 sisältää kolme johdinta, joiden halkaisija on 2,5 mm² ja jotka on kääritty 2-PUR-eristeeseen. Epäsäännöllisesti kierretyt johtimet estävät kapeakaistaisten resonanssien muodostumisen, mikä linearisoi kaapelin sähkömagneettista käyttäytymistä. Erityisesti modifioidut Furutech-kullatut puhdaskupariset tulpat, joissa on ainutlaatuinen Furutech Floating Field Damper, optimoitu ei-metallisilla nailonruuveilla, eliminoivat kaiken sisäisen RF-melun ja ylikuulumisen. Voima 2 on ohut ja vielä joustavampi kuin Graditech Voima 1.


Measurements 1.5m @1kHz

    •    Capacitance 57pF

    •    Inductance 2.32uH

    •    Resistance 0.010ohm

Ulko halkaisija: 10mm


Kide Digital


Jääkiteet ovat kiehtovia ja voivat lumoaa sinut – kuten myös 75/110 ohmin RCA-RCA-digitaalikaapelimme ääni. Kide Digital on suunniteltu tuottamaan poikkeuksellisen neutraali, tarkka, musiikillisesti uskollinen ja vangitseva ääni. Arvostettuun Kide 3:een perustuen kolme kierrettyä hopea-kupariparia on upotettu hopeakuparikilpiin, jotka tarjoavat musiikin sellaisena kuin sen on tarkoitus olla: täsmällistä ja nautinnollista samanaikaisesti. Kide on suunniteltu luomaan kuva, mutta äänikuva, joka ei kuvaa jääkiteen jähmettynyttä monimutkaisuutta. Silti sen kiehtovat ominaisuudet jäävät mieleesi ja saavat sinut kuuntelemaan musiikkia.

          3 säiettä / 6 yksittäin kierrettyjä pari hopeapinnoitettuja kuparinjohtimia

          PTFE Teflon dielectric

          FEP Ulkoinen eriste

          Neutrik RCA or XLR

Ulko halkaisija: 10mm

G. Analog&Digital


DNA-pohjainen kierre

Sen ainutlaatuinen kytkentä koostuu kolmesta kierukkamaisesti järjestetyistä johtimista, jotka ohjaavat kaapelin sisällä olevia magneettikenttiä, jotta ne eivät voi luoda resonansseja tai ylikuulumista johtimien välille. Perusrakenne on johdettu DNA-kierteestä – puhdas luonto on mallimme.


Todella laajakaista

Ei vain digitaalinen tai analoginen: G. yhteenliittäminen on erinomainen kaikentyyppisillä signaaleilla. Kuusi säikeistä Helix-kiertosykliä on optimoitu laajakaistaista signaalinsiirtoa varten. Siksi G. pystyy käsittelemään sekä analogisia että digitaalisia signaaleja ilman kompromisseja.


Yksittäiset kaapelit

Käytettäessä signaalikaapeleita kaiuttimien liitäntään useimmat käyttäjät tarvitsevat eripituisia kaapeleita, jotka yhdistävät esivahvistimen ja kaiuttimen ja toisaalta kaksi kaiutinta. Ei ongelmia G. Interconnect; valitse vain yksilöllisesti vaihtelevat pituudet, joita tarvitset.


Tarvitsetko pidemmän?

Joskus valikko ei tarjoa tarpeeksi valinnanvaraa – ei ongelma G. yhteenliittäminen. Voimme valmistaa sinulle mittatilaustyönä jopa kymmenen metrin mittaisia kaapeleita. Kerro meille vain tarpeesi – me hoidamme sen.


RCA & XLR

G.-liitäntäkaapeli on saatavana ammattilaatuisilla Neutrik RCA- ja XLR-liittimillä, jotka ovat kiistatta markkinoiden paras valinta.


Suomesta

Eurooppalainen kaapeli, valmistettu käsin Suomessa

Me välitämme laadusta, siksi hankimme kaikki materiaalit Euroopasta ja valmistamme kaikki kaapelimme huolellisesti Suomessa käsin.


Contact

Lumi 3SÄÄDETTÄVÄ KAIUTINKAAPELI™

Ongelman ratkaiseminen

Kolme paria johtimia. 49 erilaista kokoonpanoa – yksi yksinkertaisesti kaunis ratkaisu. Lumi 3 mahdollistaa kymmeniä erilaisia kokoonpanoja. Samalla tavalla kuin Lumi 2:ssa, kuuntelemalla kutakin kolmesta johtimesta erikseen ja sitten rinnakkain toisen kanssa sekä positiivisella että negatiivisella navalla, Lumi 3 avaa portin hienoihin yksityiskohtiin ja resoluutioon, painottomaan hyökkäykseen ja vakaaseen paineeseen. Lumi 2:n kiinteiden ja säikeisten johtimien lisäksi Lumi 3:ssa on hopeajohdin, joka lisää Suomen keskiyön auringon kirkkautta ja lisää nopeutta ääneen.

Lumi-sarjan kaiutinkaapelit


Lumi on Suomessa kevyttä ja pehmeää. Se ajautuu hiljaa maan pinnalle päiviä peräkkäin ja nielaisee kaiken. Jokaisella hiutaleella on oma muotonsa, joka heijastaa ainutlaatuisesti valoa. Se on luonnon taidetta. Ja kun lunta sataa päiviä, vallitsee hiljaisuus, jota ei voi kuvailla. Se on hiljaisuutta, joka yksinkertaisesti halaa sinua. Sinusta tulee yhtä luonnon kanssa ja voit tuntea ja aistia Lumen.

Vahvistimet ja kaiuttimet käyttäytyvät eri tavalla eri kaapeleiden kanssa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi olemme kehittäneet säädettävän kaiutinkaapelin, joka sopii aina järjestelmääsi ja antaa sen kuulla parhaimmillaan Graditech-johdoilla, joissa on "Lumi-hiljaisuus".


"Yksi johto mihin tahansa järjestelmään, joka voi virittää huoneen ja järjestelmän mukaan… ääni, äänenlaatu, äänimaailma. Järjestelmäriippuvuus on eliminoitu ja jokainen nuotti tulee läpi."


Graditechin Adjustable Loudspeaker Cable™ -tekniikka on luotu kuuntelunautintoa varten. Käyttämällä kahta tai kolmea eri sovitettua johdinta – yksisäikeistä kuparia, säikeistä kuparia ja/tai tefloneristeistä hopeoitua kuparia – ALC™-konsepti on yksinkertainen: valitse järjestelmääsi yhdistettävä johtimien yhdistelmä, joka sallii musiikin virrata. Saat aina puhtaan äänen ja kuulet jokaisen sävelen ja harmonian. Ei ole väliä mitä laitteita käytät tai millaista tilaa sinulla on, kaapeli tuottaa aina parhaat synergiat. Graditechin Lumi-sarjan ansiosta järjestelmäsi kuulostaa aina parhaalta. Järjestelmäriippuvuus on menneisyyttä, ja täydellisen kaapelin etsintä on päättynyt!

Maailman puhtain kupari tulee Pohjoismaista – niin tulee puhtain äänikin.

Kide Interconnect Series


Kide on suomenkielinen sana täydellisesti muodostuneelle jääkiteelle. Se on tyylikäs ja pystyy lumoamaan sinut. Luonnon täydellisyys ja ihme kiehtoo jättäen kuvan ikuisesti mieleesi. Kide on myös suunniteltu luomaan mielikuva, mutta tämä on kuulokuva, ei jäätynyt ja pysyy mielessäsi ajaen sinut kuuntelemaan musiikkia.

Kide-sarjan liitännät on kehitetty luonnolliselle, tarkalle ja selkeälle äänelle. Kuulet aina musiikin sellaisena kuin se soi. Tahti, sävy ja sijoitus ovat oikein. Kuulet muusikon liikkeet. Kuulet musiikin virtauksen. Elät musiikin kanssa… äänenlaatu, joka pysyy kanssasi ikuisesti, painautuneena mieleesi.

Kaikki Kide-kaapelit on äänitetty samalla tavalla, mutta niiden rakenteessa on pieni vaihtelu, joka sopii kaikkiin järjestelmiin ja budjettiin.

Palkinnot

AC Plug

Furutech FI-E11-N1 (G) SCHUKO, US, UK, AU

Furutech FI-15E (G) IEC C13

Furutech FI-31 (G) IEC C19

Furutech FI-8N(G) IEC C7

AC Plug

Furutech FI-E11-N1 (G) SCHUKO, US, UK, AU

Furutech FI-15E (G) IEC C13

Furutech FI-31 (G) IEC C19

Furutech FI-8N(G) IEC C7

Voima 3Lausuntomme. Syntynyt tekemään ero missä tahansa ja kun paras on tarpeeksi hyvää.


VOIMA 1 ja VOIMA 2 toimivat hyvin. Mutta voisiko rajaa viedä vielä pidemmälle? Yksinkertainen vastaus on kyllä, vaikka prosessi oli kaikkea muuta kuin helppo.


VOIMA 3 vie sisarustensa hyveet, hienouden ja voiman uudelle tasolle. Mutta se ei asetu sinne. Selkeä, mutta ei koskaan ankara, herkkä mutta ei koskaan heikko, voimakas mutta ei koskaan aggressiivinen. Voima3 päästää sinut syvemmälle musiikkiin.


Tekniset tiedot

Graditech Voima 3 sisältää kolme johdinta, joiden halkaisija on 2,5 mm² ja jotka on kääritty 2-PUR-eristeeseen. Epäsäännöllisesti kierretyt johtimet estävät kapeakaistaisten resonanssien muodostumisen, mikä linearisoi kaapelin sähkömagneettista käyttäytymistä. Erityisesti modifioiduissa Furutechin rodiumilla pinnoitetuissa puhdaskuparisissa tulpissa on ainutlaatuinen Graditech kenttä vaimennin.


Measurements 1.5m @1kHz

    •    Capacitance 56pF

    •    Inductance 2.30uH

    •    Resistance 0.010ohm

Ulko halkaisija: 10.5mm


AC-pistoke

Furutech FI-50 (R) SCHUKO

Furutech FI-E50 (R) 16A IEC

Furutech FI-52 (R) 20A IEC C19